Частният самолет на краля на руската естрада Филип Киркоров кацна с

...
Частният самолет на краля на руската естрада Филип Киркоров кацна с
Коментари Харесай

Филип Киркоров: Ще покажа на децата ми паметника на Альоша в Пловдив

Частният аероплан на краля на съветската сцена Филип Киркоров кацна с час забавяне на столичната аерогара. "Така е по-лесно, в сравнение с да ви карам да идвате до Варна, с цел да се срещна с вас ", пошегува се той с публицистите.
Веднага след късата конференция отлетя, тъй като довечера е първия му концерт от турнето му у нас с мегашоуто му "Аз " ( "Я "). Той е в Русе. Проектът, отдаден на 50-годишнината на Киркоров е супермащабен. От Русия са пристигнали над 100 тона техника и 100 души личен състав.
Киркоров се появи на конференцията дружно с двете си деца - Алла-Виктория и Мартин-Кристо, които очевидно бяха изтощени от полета, само че татко им единствено с едно "шшш " въдворяваше ред. До него беше татко му Бедрос Киркоров, както и вуйна му, която се грижи за децата.

"В Пловдив ще им покажа паметника на Альоша, във Варна - обичаната ми Морска градина - там съм израснал, а в София ще се поразходим по бул. "Витоша " - от "Шератон " до НДК, както ми стана традиция при турнетата в България ", сподели Киркоров. Той желае да съобщи на децата си цялата си обич към България такава, каквато я е наследил от своите родители.

Киркоров е доста вдъхновен от турнето си у нас, което приема като самобитен "изпит ". Казва, че българската аудитория в никакъв случай не го е предала. С нетъпрение чака срещите си с българските си другари, изключително с Георги Христов, който усеща като брат, пише  "24 часа ". Българските му другари били първите, които го поздравили за рождения му ден.

"Имам с какво да се похваля, да покажа, да изненадам с тази стратегия. Голям лукс е на 50 години да мога да си разреша това шоу без да мисля за разноските ", споделя артистът, който с "Я " при десетдневен маратон всякога препълни Кремълския замък, а и зали по целия свят. Подобен триумф преди него е имала единствено Алла Пугачова, с която не престават да бъдат с другарски взаимоотношения.

Филип Киркоров без подозрение е най-успешният актьор в съветската история, който слага все по-висока летва с всяка последваща продукция.

Новото шоу "Я " е високотехнологична стратегия, в която са задействани 80 актьора, подбрани от цяла Русия. Сцената е окъпана в светлина, има големи трансформиращи се екрани, неповторими костюми и хореография.

Мащабната продукция е дело на именития режисьор Франко Драгоне, прочут с постановка на спектаклите на Цирк Дю Солей и на блестящото шоу на Селин Дион A New Day. Всъщност Дион среща Киркоров с Драгоне, а той му дава обещание да направи такова шоу, което да покаже по нов метод същинската му същина. И съумява.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР